Neem contact met ons op

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of onderstaande gegevens:

06-30021962 of 076-8886533 of ckvvoorstelling@gmail.com 

Sluiten X

Over ons

CKV Voorstellingen is een trendy organisatie die jaren lang diverse workshops en meerdere theatervoorstellingen succesvol heeft opgezet van diverse organisatie en instellingen.

CKV Voorstellingen is altijd hard bezig om elke klant tot in de puntjes tevreden te stellen. Wij zijn aanbieders van workshops en voorstellingen in het kader van Voortgezet Onderwijs, internaten, jeugdinrichtingen en maatschappelijke instellingen. Wij hebben 3 punten die centraal staan bij ons: Persoonlijk contact, vakkundigheid en klantgerichtheid. Wij werken er elke dag aan om onze voorstellingen en workshops nog beter te maken dan dat ze al zijn. Ons streven is elke keer opnieuw een mooie leerzame voorstelling neer te zetten.

CKV Voorstellingen zoekt voortdurend naar maatschappelijke hindernissen waar jongeren tegen aan kunnen lopen. Daardoor blijven wij steeds nieuwe ideeën creëren, waardoor ons aanbod ook steeds vernieuwend is. Wij leveren een vak waarbij de leerlingen leren en bewust worden van wat om hen heen gebeurd.