Neem contact met ons op

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of onderstaande gegevens:

06-30021962 of 076-8886533 of ckvvoorstelling@gmail.com 

Sluiten X

Over onze voorstellingen

Deze voorstellingen zijn gemaakt voor het Voortgezet Onderwijs, internaten, jeugdinrichtingen en andere maatschappelijke organisaties. De onderwerpen die we bij onze theatershows voorstellen zijn gebaseerd op ervaringen van andere jongeren. Via deze vorm van entertainment proberen wij een gevoel te activeren bij jongeren, zodat zij bewust worden over wat er om hen heen gebeurd. Het is mogelijk dat ze dit zelf mee maken of het zien gebeuren, maar durven er niet over te praten of weten niet hoe ze actie kunnen ondernemen om hun vriend, vriendin of familielid te helpen.

Het is ons doel om informatieve, interessante en leuke shows neer te zetten. Tijdens onze voorstellingen krijgt het publiek vragen van onze acteurs om zo interactie te houden, er wordt echt een theatersfeer gecreëerd. Wij maken gebruik van lichteffecten tijdens onze theatershows, waardoor de focus op het podium blijft. Zo kunnen leerlingen ongezien hun emoties de vrije loop laten.

Bij interesse verzorgen wij een lesstof pakket over het onderwerp. Daarnaast is het ook te combineren met workshops, waarbij de leerlingen zelf mee kunnen doen. Zo bezorgen wij de leerling niet alleen een leuke dag, maar ook een leerzame voorstelling. Dit doen wij door de leerlingen te betrekken in een theatrale uitvoering en tevens ook een eindpresentatie. Via deze manier proberen wij het maximale uit het onderwerp te halen. Ook is het onze bedoeling om jongeren een richting te geven voor situaties waarin zij handelingen moeten verrichten, om zichzelf of een medemens te helpen.